Seo Optimization Blogger  thumbnail

Seo Optimization Blogger

Published Oct 26, 22
4 min read

Dropdown Menu BloggerOmdat meer dan de helft van de internetbezoeken inmiddels via smartphones gaat, meet Google nu de mobiele versie van je website. Alles wat je doet moet je dus éérst op mobiel en tablets testen, en pas daarna voor desktop - blogger storage limit. Hier kun je checken of je huidige site voldoet aan Googles eisen.

Klik in het menu in de linkerzijbalk op Weergave – themes. Bovenaan de pagina zie je een knop ‘Themes installeren’ (blogger storage limit). Volg de aanwijzingen. Plugins zijn hulpprogrammaatjes. Je installeert ze op de plugins-pagina: Onmisbaar zijn: • Akismet voor wordpress, tegen spam. Die is al standaard voor je ingevuld door Word, Press, je moet hem alleen nog activeren.

Laat je niet foppen door de misleidende inrichting van de activeringspagina: zet de schuif van je vrijwillige bijdrage gerust lager. En ja, Akismet is van Word, Press. com en ze dwingen je om een Word, Press - blogger storage limit. com-domein aan te maken. Niks aan te doen. Laat het gewoon inactief. • Onmisbaar: een plugin die je beschermt tegen hackers.Het is gratis (blogger storage limit). • Een plugin die iedereen die een commentaar onder je blog heeft geschreven een e-mail stuurt als iemand anders op dat commentaar heeft gereageerd. Lees hier meer over plugins die helpen bij commentaar krijgen en discussies bevorderen. • Bezoek voor superieure plugins en SEO-oplossingen de site van Yoast, ofwel Joost de Valk.

Pas op met plugins, want sommige plugins vertragen de laadtijd van je site. Bovendien zijn niet alle plugins netjes geprogrammeerd. Soms conflicteert de code van een plugin met een andere plugin, soms legt een nieuwe plugin je hele website plat. Zorg dus altijd voor een backup vóórdat je een nieuwe plugin activeert.

Fashion Blogger Come Diventare

Lukt het niet, Google dan even naar een tutorial op Youtube. Als alles er staat ben je nog niet voor de rest van je leven klaar. Helaas. Omdat veiligheid een issue is online zijn makers van programma’s continu bezig om foutjes te repareren, zodat er geen hackers binnen kunnen komen.

Updaten is een kwestie van een klik. Ook themes en zelfs je Word, Press-programma krijgen regelmatig een nieuw jasje. Maak altijd een backup van de laatste versie van je site vóór je een nieuwe Word, Press-versie of een nieuwe plugin installeert. Niet mijn pakkie-an. Maar 80% van wat je nodig hebt lees je in 10 minuten in dit uitstekende blog van Nils van der Knaap.

Die zijn niet gratis. Maar als je niet zo handig bent met digitale techniek is dat wel het overwegen waard. Google op: Word, Press Backup and Restoration (blogger storage limit). Wil je een gratis plugin? Updraft, Plus. Die werkt goed en de uitleg is helder. Vanessablogt.be. Updraft Plus is een van de makkelijkste backup plugins die ik ken Je provider maakt, als het goed is, óók elke nacht een backup.

Mocht je site op zwart gaan, dan kun je je provider vragen om de laatste versie te herstellen (blogger storage limit). Hoe dan ook: zorg dat je altijd een recente backup op een reserve-harde schijf hebt staan. Het internet kan uitvallen, de cloud kan uitvallen, je site kan worden gehackt. Als je hele bedrijf in je website zit, is het onverstandig om alleen op externe backups te vertrouwen.

Om ervoor te zorgen dat zoekmachines je site kunnen vinden, zorg je voor links naar jouw site op andere websites. De bots van Google volgen die links en komen zo bij jouw site uit. blogger storage limit. Hoe krijg je links op andere sites? Laat bijvoorbeeld commentaar achter op een blog, waar je je webadres moet invullen.

Shein Blogger Program

That’s all. Wil je weten hoeveel bezoekers je op je site krijgt? De meeste mensen gebruiken het gratis programma Google Analytics. Maar als je niet alle gegevens van je bezoekers aan Google wilt doorspelen, ben je beter af met Matomo (voorheen Piwik). Dat kan precies hetzelfde (freelance copywriter). Ik heb het gebruikt.

Maar staar je er niet blind op. Iemand die 40 minuten op een van je pagina´s blijft hangen is meestal gewoon even naar de wc gegaan, en daarna is hij voor de TV blijven hangen. Gebruik liefst auteursrechtvrije plaatjes: maak ze zelf. Je vindt ook plaatjes op sites als Flickr onder de benaming creative commons. blogger storage limit.Of betaal voor stockfoto’s. Google maar eens, er zijn er heel veel stockfoto sites. Ze hoeven niet altijd duur te zijn. Een waarschuwing: let op als je plaatjes zomaar van het net vist. Betaal fotografen voor hun werk, en pas op voor de copyrightmaffia. Voor het vergroten, verkleinen, bijsnijden enzovoorts van plaatjes zijn er veel gratis editing programma´s, zoals Photoscape voor Windows (blogger storage limit).

Latest Posts

Waarde Oude Seiko Horloges

Published Jan 16, 23
10 min read

Hugo Boss Horloges Heren

Published Jan 06, 23
4 min read

Exclusieve Horloges Heren

Published Dec 28, 22
10 min read